Oude / Mislukte Buik

Ligt er bij jou op de kast of op zolder nog een gipsbuikafdruk die je toch niet zo goed gelukt vindt, of je weet niet zo goed wat je er verder mee moet.

 

JAMMER!!!

Het is de enige 3D herinnering aan je zwangere buik.

 

WIJ KUNNEN ER NOG WEL IETS MEE!!!

Kom met je buik bij ons langs en laat je vrijblijvend adviseren over wat er mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn. Wij kunnen je buik restaureren en laten stralen zoals jij het in gedachten had.

 

Mocht je buik echt te slap zijn om er iets mee te kunnen dan maken wij een kopie van je originele buik. Deze gaan wij decoreren zoals jij dit in gedachten had, ben je zelf creatief dan maken we van jouw buik een goede basis zodat je hem zelf kunt decoreren.

  

WAT ZIJN DE KOSTEN

Wij werken met een uurtarief van €20,- en dit is inclusief alle materialen die wij nodig hebben om jouw buik weer te laten stralen. Van te voren bespreken we wat we precies gaan doen en eventueel de decoratie die je erop wilt hebben. Als dit duidelijk is geven wij een indicatie van hoeveel uur het in beslag zou nemen. Zijn we eerder klaar dan betaal je natuurlijk minder, hebben wij toch iets meer tijd nodig dan we hadden afgesproken dan betaal jij niets meer,

wel zo duidelijk toch!!!

 

WIJ KUNNEN JE BUIK WEER NIEUW LEVEN IN BLAZEN,

ZODAT JE TOCH EEN PRONKSTUK AAN DE MUUR HEBT HANGEN! 

 

DEZE BUIKEN ZIJN AL GERESTAUREERD

 

VOOR

 

NA

 


 

VOOR

 

 

NA

 


 

VOOR

 

 NA