Cadeaubon Voorwaarden

 

Vindt je het moeilijk om zelf een cadeau te kiezen?
Maak dan gebruik van de HANDMADE-GIFTS cadeaubon.
Degene die je wilt verrassen kiest naar eigen wens zijn of haar leukste cadeau uit.

 

HOE WERKT HET?
Je kunt zelf een cadeaubon naar keuze uitkiezen. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar van €5,- tot €150,- en te besteden aan alle artikelen en/of diensten in de ONLINE-SHOP & WINKEL van HANDMADE-GIFTS.

Bonnen met verschillende bedragen kunnen met elkaar gecombineerd worden. De cadeaubon wordt GRATIS mooi verpakt. Indien je meerdere cadeaubonnen tegelijk besteld, kun je bij de opmerkingen aangeven of deze individueel verpakt moeten worden. Ook kun je aangeven of de cadeaubon direct naar het adres van de ontvanger verstuurd dient te worden en welke (korte) tekst je op de achterzijde van de cadeaubon wenst.

 

HOE KAN DE CADEAUBON WORDEN INGEWISSELD?

Op de cadeaubon staat een unieke code. Deze wordt slechts eenmaal uitgegeven. Nadat je je gewenste artikel(en) hebt besteld, vul je tijdens de betaalprocedure je code in, de kassa verrekent dan automatisch je ingewisselde cadeaubon. Mocht je in het bezit zijn van meerdere bonnen, dan kun je alle codes invoeren. Let op: indien je een bestelling doet die goedkoper is dan de waarde van de cadeaubon(nen), dan vervalt het resterende bedrag. Overschrijdt je de waarde van de cadeaubon(nen),dan dien je het verschil bij te betalen met één van de overige betaalmethoden. Zodra de betaling/inwisseling is ontvangen, wordt de bestelling verwerkt.
Lees voor het inwisselen altijd eerst de CADEAUBON VOORWAARDEN.

 

CADEAUBON VOORWAARDEN 

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze cadeaubon voorwaarden van toepassing die worden aangeboden door HANDMADE-GIFTS te ZuidOostBeemster.

 

Door gebruik te maken van de HANDMADE-GIFTS cadeaubon stem je in met de toepasselijkheid van de geldende voorwaarden en verbindt je ertoe deze na te leven.

 

1- Iedere cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit kan een tekstcode en/of nummercode zijn. Iedere cadeaubon wordt slechts  één maal verstrekt. Je dient de cadeaubon zorgvuldig te bewaren.

2- HANDMADE-GIFTS is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van de cadeaubon.

3- De cadeaubon is te besteden in zowel de WINKEL als de ONLINE-SHOP van HANDMADE-GIFTS.

4- De cadeaubon is onbeperkt geldig.

5- De cadeaubon is niet inwisselbaar tegen contanten. Geretourneerde artikelen betaald met een cadeaubon, worden niet vergoed in contanten, maar met de gelijke waarde van de cadeaubon.

6- Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte HANDMADE-GIFTS cadeaubon, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden. 

7- Het is niet toegestaan cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of te gebruiken voor commerciële doeleinden.

8- HANDMADE-GIFTS is gerechtigd deze cadeaubon voorwaarden tussentijds te wijzigen. Wij adviseren je alvorens een cadeaubon te bestellen deze voorwaarden te raadplegen.

9- Mocht je problemen ondervinden met het online inwisselen van je cadeaubon, heb je vragen en/of opmerkingen: gelieve contact met ons op te nemen.

10- Cadeaubonnen met een waarde onder de € 25,- kunnen alleen ingewisseld worden bij een bestelling van minimaal € 50,- of meer.